Грижи за..
Витамините и ноктите


За да са здрави и силни ни ноктите се нуждаят от витамини. Те могат да бъдат получени от храни, а могат да бъдат закупени от аптеките и добавени с крем за ръце. Можете да направите масаж с крем който съдържа витамини на пръстите на ръцете. Това е силно препоръчителено, тъй като ще подобри кръвообращението им,.
Ще изборим витамините които са необходими за цялостна грижа за ноктите ви. Те спомагат за поддържане на красотата и здравето на ноктите.

продължава>
 
Грижи за кожата на ръцете

За да изглежда добре кожата на ръцете ви се нуждае от специални грижи. Както всички знаем, ръцете най-бързо издават възрастта на една жена. Ако искате да имате гладка и красива кожа на ръцете си и винаги да изглеждат добре с перфектен маникюр, не се ограничавайте само с редовното ходене на маникюр. Грижата за ръце трябва да бъде ежедневна и интензивна.

продължава>
 
Грижа за ноктите

Парафинова ванаГрижите за ноктите на ръцете се наричат маникюр, а за ноктите на краката - педикюр. Маникюрът и педикюра представляват радица от разнообразни процедури, с помощта на които ноктите биват подхранвани, заздравявани и поддържани. Процедурите (маникюр и педикюр) са подходящи и препоръчителни и за мъжете освен за жените, които по правило по-често отделят време и грижи за ноктите си.

продължава>
 Абонамент

feed-image Абонирай се

Реклама

Онлайн магазин Арт Нокти


Protected by Copyscape Online Plagiarism Tool