Маникюр
Детски маникюр


През последните години, детския лак за нокти в САЩ и Европа стана много популярен. Той е отличен начин за борба с най-често срещаните детски навици - гризенето на ноктите и кожата около тях. Този навик го имат около 30% от децата на възраст от 7 до 12 години. Маникюрът за децата е един от доказаните начини, при които детето се отказва от този лош навик. Този метод е особено ефективен за деца под 9-годишна възраст, тъй като детето възприема красиви и забавни рисунки по ноктите, като интересна играчка, и не би ги развалило.

продължава>
 
ЛАК ЗА ДЕЦА

Много хора мислят, че само жените си правят маникюр и се грижат за ноктите си, но от доста време тези процедури се извършват от мъжете, които искат да изглеждат добре, а от скоро в някои салони тези процедури се предлагат и за деца!

продължава>
 
Сватбен маникюр 2

За всяка булка е важен всеки един детайл от визията. Маникюрът – особено. Никой от гостите няма да подмине ръцете на булката. Особено когато младоженеца слага пръстена на ръката й, целува ръката й за поздрав, тя се подписва на регистъра в гражданското и реже сватбената торта. На сватбените снимки един от важните детайли са ръцете на булката, всеки един от хората които разглеждат албума, ще ги забележи. Ето защо към сватбения маникюр трябва да се отнесем със същото уважение, като с косата и дрехите. Всичко трябва да бъде обмислено и предварително планирано, а не в последния момент да се суетим и да бързаме.

продължава>
 
Кутикула – избутване или изрязване?
В днешно време, салоните за красота, предлагат на своите клиенти маникюр за всеки вкус. За да изберете подходящ лак за нокти първо ще трябва да решите как искате да обработва епидермиса. Относно метода на обработка трябва да се съобразите с това в какво състояние са ноктите ви. Кожичките са един от ключовите фактори, които отличават маникюрните процедури една от друга.
продължава>
 
«НачалоПредишна1234СледващаКрай»

Страница 4 от 4


Абонамент

feed-image Абонирай се

Реклама

Онлайн магазин Арт Нокти


Protected by Copyscape Online Plagiarism Tool