Маникюр
Френски маникюр

art nokti

С неутралният френски маникюр ноктите винаги изглеждат чисти и здрави, което го прави абсолютно подходящ за всякакви случаи и възрасти.

 Много марки предлагат серии за френски маникюр, които включват лакове в нежнорозово и различни оттенъци на бяло.

продължава>
 
Маникюр
www.artnokti.com
Направете си маникюр следвайки няколко стъпки:


1. Измийте ръцете си със сапун (добре е да е нежен към ръцете, с овлажняващи съставки);
2. Отстранете стария лак, ако имате такъв по ноктите си;
3. Оформете ноктите си чрез пилене; Формите, в които можете да пилите са: квадратна, овална, полуквадратна, бадемова и остра;
продължава>
 
Обеззаразяване

Какво трябва да знаем за обеззаразяването?

Съществуват 3 степени на обеззаразяване, с които трябва да сте наясно, за да се предпазите от нежелани и неприятни болести по кожата, ноктите, а и далеч по-сериозни като СПИН.

 

 

продължава>
 
Третираща терапия

Третиращата терапия за ръце и нокти прониква дълбоко в кожата. Тя цели дълбочинно и богато подхранване с витамини , и масла на загрубяла или състарена кожа.

продължава>
 
Сватбен маникюр

 За всяка булка е важен всеки един детайл от визията. Маникюрът – особено. Никой от гостите няма да подмине ръцете на булката. Особено когато младоженеца слага пръстена на ръката й, целува ръката й за поздрав, тя се подписва на регистъра в гражданското и реже сватбената торта. На сватбените снимки един от важните детайли са ръцете на булката, всеки един от хората които разглеждат албума, ще ги забележи. Ето защо към сватбения маникюр трябва да се отнесем със същото уважение, като с косата и дрехите. Всичко трябва да бъде обмислено и предварително планирано, а не в последния момент да се суетим и да бързаме.

продължава>
 
Мъжки маникюр

 Едно от първите неща, които жените виждат в един мъж, са ръцете. В случай, че сте от мъжете, които не посещава салоните за красота специално заради ноктите си, ви предлагаме в няколко стъпки как да разкрасите ръцете си в домашни условия. Няма нищо сложни в оформянето на маникюра, трябват ви малко познания и напътствия. Опитайте!

 

 

продължава>
 
Термини в маникюра

Сигурно сте чували множество термини, свързани с маникюра и ноктопластиката, които са ви неясни и нямате и понятие какво означават.  Чрез този списък, ще може да ги разберете малко по-добре и така ще добиете по-пълна представа за тях.

продължава>
 
СПА маникюр

СПА процедурите навлизат все повече в нашето ежедневие и са един прекрасен начин да избягаме от натовареното ежедневие, да разпуснем и да се погрижим за себе си. Факт е обаче, че СПА процедурите са скъши и не всички жени могат да си ги позволят в салоните под грижите на специалисти. Поради тази причина можете да си направите сами СПА процедура и вкъщи. СПА маникюра е чудесен начин за борба със стресаи може да се превърне в нещо като ритуал за вас в един ден от седмицата.

 

продължава>
 
«НачалоПредишна1234СледващаКрай»

Страница 3 от 4


Абонамент

feed-image Абонирай се

Реклама

Онлайн магазин Арт Нокти


Protected by Copyscape Online Plagiarism Tool