Маникюр
Фън Шуй маникюр


Какво е Фън Шуй маникюр?

Този въпрос е получил много мнения и становища.  Някои активно прилагат тази теория за споделяне на своите постижения и препоръчват на клиентите си Фън Шуй маникюр.  Скептиците, твърдят, че Фън Шуй се отнася само за подредбата на мебели в апартамента, но не и за ноктите. 

Вие решавате коя страна е права, но във всеки случай, Фън Шуй маникюр ще бъде допълнителна възможност да добавите разнообразие във вашия маникюр или маникюра на клиентките си. Все пак това е добър начин да се измъкнете от монотонната и повтаряща се работа и да покажете въображение в избора на цветове за маникюр.  Още повече, че с разнообразие от цветова палитра лакове се получава много вълнуващо занимание.


Можете да направите Фън Шуй маникюр с обикновен лак, но все по-популярно е търсенето на издържщия две седмици че и повече Фън Шуй маникюр с гел-лакове.

Класическата комбинация при маникюр и педикюр са цветовете, които покриват краката в цвета на ноктите, като средните и безименните пръсти на ръцете са в различен цвят, а цветовете на двете ръце се кръстосват.  Но можете да направите акценти и на краката, ако искате. Как да се разпределят цветовете на пръстите е въпрос на вкус. 
Следва да се отбележи, че Фън Шуй маникюра има много различни вариации на тема цветове.

Най-често се търсят следните опции:


• една ръка - безимения + кутрето
втора ръка - безимения. 

• една ръка - безимения + носител,
втора ръка - пръстен + кутрето; 

• една ръка - безимения + средния, а втора - само безимения;  


 
Запечатване на ноктите

"Запечатване" на ноктите - процедура, която позволява да се върне на крехките и чупливи ноктите  здравето, силата и красотата! Ако ноктите ви в момента не преживяват не е най-добрите си времена, запечатването е това, от което те имат нужда. В края на краищата, това е не друго освен интензивно лечение на ноктите, за да се предпазят от изсъхване и белене и укрепва и стимулира растежа им.
Същността му се състои в това, че върху ноктите прилага специален подхранващ крем на базата на пчелен восък с витамини, протеини, или специални "кристални минерали ", след което се втрива заздравяващо масло, което им придава и блясък. В резултат на тези процедури върху нокътната плочка се формира специален слой, защитна функция в продължение на около три седмици. През този период, можете спокойно да покриете вашите нокти с декоративен лак, с ръце да изпълнявате някаква домакинска работа, знаейки, че "запечатаното" веществото предпазва ноктите ви.

Само за 40 минути (точно толкова време отнема процедурата), ноктите ви ще получат нов живот!

 

 
Електрически маникюр

Тази процедура се прави в салон, в домашни условия изпълнението на електрически маникюр е просто невъзможно. Осносно хигиената в електрически маникюр се ползват различни инструменти, задължително стерилизирани. При изпълнението на първата част се прави ръчно, втората  с електрическа пила.

продължава>
 
Изсъхване на лака

Има няколко начина за ускоряване на изсъхването на лака за нокти:

- Професионалистите традиционно използват бързосъхнещ лак за нокти или изсушител. Те се полагат на повърхността на нокътя и максимално ускоряват процедурата по сушене на лака;

- Сушенето на лак в домашни условия може да се подпомогне с вентилационни електроуреди. Например, да си сложите ръцете пред работещ вентилатор, който да духа по ноктите или използвайте охладен въздух от сешоар. Не въ съветваме да използвате за тази цел горещ въздух, тъй като лака може да избледнее и да загуби първоначалния си блясък или да се появят мехурчета;

- За да изсъхне лака бързо трябва да се охлади, например чрез поставяне за кратко време в хладилника или фризера. Също така бързо изсъхване на лакираните нокти се постига и с помощта на студена вода. Някои специалисти препоръчват да поставите ръцете в легенче със студена вода, не се притеснявайте на лака на ноктите нищо няма да му се случи. Други твърдят, че под струя студена водна, лака изсъхва по-бързо и не поврежда маникюра;

- Ако сте уморени от безкрайното чакане или не намирате подходящ за вас цвят - лак за нокти. Ноктите ви могат да изглеждат много елегантно и без да поставяте лак за нокти върху тях. За целта е нужна само една пила или блокче за полиране. Освен това полирането като процедура е много просто и не отнема толкова време като лакирането.

Надяваме се с тези няколко трика да сме ви спестили време и нерви!

 
Как да изберем лак за педикюра?

 

Основното нещо за перфектния педикюр е да изберете правилния лак.
Какъв цвят би бил най-подходящ за педикюр? За да направите ноктите ви да изглеждат чисти и спретнати, може да използвате прозрачен лак. Този лак е подходящ за краката, които нямат идеална форма на ноктите. Той ще добави здравословен блясък и ще привлече вниманието на околните. 

 

продължава>
 
Гел-лакове Cacee

Американската компания CACEE знае какво точно се изисква за наистина модерен маникюр, така че тя пусна нов гел-лак продукт за покриване на ноктите - GP GEL POLOSH CACEE. Много усилия и време са прекарани в търсене на нова формула, която да направи маникюра не само красив, но и траен. Експертите са разработили формула, в която комбинират най-достойните качества на гела, за да се изгради и конвенционално лак покритие.

продължава>
 
Модата в маникюра - 2012

Тенденции в маникюра 2012Ах тази мода! Колко хора й се възхищават. Колко хора се опитват да се вслушват и да я следват. А има и хора, които открито я отричат и ненавиждат. Накратко, ще поговорим за модата, която може би не е за капризните дами!

Толкова много различни хора работят неуморно, за да измислят нов стил за всеки предстоящия сезон. Полагат всичките си усилия, за да направят живота ни по-ярък, по-красив, по-интересен. Огромни благодарности за тези им грижи! А дали модните тенденции съвпадат с вкуса ни е въпрос на лична преценка.

Модата съществува във всичко: дрехи, обувки, прически, бижута, аромати, интериор и дори в колите. Тя варира от година на година, от сезон на сезон. За съжаление, всичко това малко засенчева модата в маникюра. Аз лично не мисля че това е честно! Ноктите също имат настоящите тенденции, които не бива да бъдат пренебрегвани, ако се считате за модерен и стилен човек. Когато се срещаме с нови хора, първо обръщаме внимания на цялостната визия, но малко след това започваме да разглеждаме детайлите. И така попадаме на ноктите на събеседника ни.

продължава>
 
Как да нанесем гел-лак CACEE върху ноктите

Винаги се опитваме да направим нещо ново, по-удобно за носене, по-подходящо за ноктите, да ги направим да изглеждат стилно и модерно. Красиви ръце с поддържани ноктите са гаранция за привлекателен външен вид. Маникюрът може да бъде направен в дома ни или в салон. Прекарваме ценно време в нанасяне на красив лак за нокти вкъщи, но след няколко дни той започва да се лющи в краищата. Ако сте заети, работещи жени, едва ли разполагате с достатъчно свободно време, за да бъде изразходвано за прелакиране на ноктите ви. Решението на този проблеми ни дава козметичната индустрия като ни предлага ново откритие – гел лак за CACEE.

продължава>
 
«НачалоПредишна1234СледващаКрай»

Страница 1 от 4


Абонамент

feed-image Абонирай се

Реклама

Онлайн магазин Арт Нокти


Protected by Copyscape Online Plagiarism Tool