Фън Шуй маникюр


Какво е Фън Шуй маникюр?

Този въпрос е получил много мнения и становища.  Някои активно прилагат тази теория за споделяне на своите постижения и препоръчват на клиентите си Фън Шуй маникюр.

Скептиците, твърдят, че Фън Шуй се отнася само за подредбата на мебели в апартамента, но не и за ноктите. 

Вие решавате коя страна е права, но във всеки случай, Фън Шуй маникюр ще бъде допълнителна възможност да добавите разнообразие във вашия маникюр или маникюра на клиентките си. Все пак това е добър начин да се измъкнете от монотонната и повтаряща се работа и да покажете въображение в избора на цветове за маникюр.  Още повече, че с разнообразие от цветова палитра лакове се получава много вълнуващо занимание.

 


Можете да направите Фън Шуй маникюр с обикновен лак, но все по-популярно е търсенето на издържщия две седмици че и повече Фън Шуй маникюр с гел-лакове.

Класическата комбинация при маникюр и педикюр са цветовете, които покриват краката в цвета на ноктите, като средните и безименните пръсти на ръцете са в различен цвят, а цветовете на двете ръце се кръстосват.  Но можете да направите акценти и на краката, ако искате. Как да се разпределят цветовете на пръстите е въпрос на вкус. 
Следва да се отбележи, че Фън Шуй маникюра има много различни вариации на тема цветове.

Най-често се търсят следните опции:


• една ръка - безимения + кутрето
втора ръка - безимения. 

• една ръка - безимения + носител,
втора ръка - пръстен + кутрето; 

• една ръка - безимения + средния, а втора - само безимения;  


 


Реклама

Онлайн магазин Арт Нокти


Protected by Copyscape Online Plagiarism Tool