Гел-лакове Cacee

Американската компания CACEE знае какво точно се изисква за наистина модерен маникюр, така че тя пусна нов гел-лак продукт за покриване на ноктите - GP GEL POLOSH CACEE. Много усилия и време са прекарани в търсене на нова формула, която да направи маникюра не само красив, но и траен. Експертите са разработили формула, в която комбинират най-достойните качества на гела, за да се изгради и конвенционално лак покритие.Стабилност и простота - това е характеристиката на гел-лаковете CACEE. За нанасянето им върху ноктите не се нуждаете от кой знае какви специални умения и допълнителна обработка на ноктите. Много маникюристки са удивени от простотата на нанасянето му върху ноктите. CACEE се нанася с четка върху ноктите както обикновен лак. Има една допълнителна процедура - стягане на гел-лака под ув лъчи в ув лампа от 36 вата. Под ултра виолетовата светлина се получава полимеризация и тя придава изключителната здравина на покритието. 2 минути и перфектният маникюр е готов!

Ноктите, покрити с CACEE, изглеждат много ефектно. Така за малко пари ще имате перфектен маникюр за дълго време. Покритието на гел-лаковете CACEE не се разслоява, не потъмнява и не губи блясъка си, устойчиво е на надраскване и не се влияе от екстремни температури и висока влажност. Гел-лаковете CACEE лесно могат да бъдат премахнати само за 10 минути. За целта са ви необходими инструмент - избутвач, малко памучено тампонче, обикновено кухненско фолио и течност за разкисване. Формулата на течността за отстраняване на гел-лак на CACEE е тествана и гарантирано сваля и други разтворими видове гел лакове.

Гел-лаковете CACEE имат едно предимство - правят ноктите ви не само красиви, но също така и здрави. Препоръчваме използването им дори върху къси, крехки и слаби нокти. Редовната употреба ще им помогне да станат дълги и здрави.

 


Реклама

Онлайн магазин Арт Нокти


Protected by Copyscape Online Plagiarism Tool