Модата в маникюра - 2012

Тенденции в маникюра 2012Ах тази мода! Колко хора й се възхищават. Колко хора се опитват да се вслушват и да я следват. А има и хора, които открито я отричат и ненавиждат. Накратко, ще поговорим за модата, която може би не е за капризните дами!

Толкова много различни хора работят неуморно, за да измислят нов стил за всеки предстоящия сезон. Полагат всичките си усилия, за да направят живота ни по-ярък, по-красив, по-интересен. Огромни благодарности за тези им грижи! А дали модните тенденции съвпадат с вкуса ни е въпрос на лична преценка.

Модата съществува във всичко: дрехи, обувки, прически, бижута, аромати, интериор и дори в колите. Тя варира от година на година, от сезон на сезон. За съжаление, всичко това малко засенчева модата в маникюра. Аз лично не мисля че това е честно! Ноктите също имат настоящите тенденции, които не бива да бъдат пренебрегвани, ако се считате за модерен и стилен човек. Когато се срещаме с нови хора, първо обръщаме внимания на цялостната визия, но малко след това започваме да разглеждаме детайлите. И така попадаме на ноктите на събеседника ни.Лятото наближава, с него идва и почивката на морето която чакаме още от миналата година! Така че е време да споменем какви нокти ще бъдат модерни това лято? Какъв трябва да бъде маникюра ни тази есен?

В челните редици е минимализма. Всичко трябва да бъде в строги ясно и прави линии. Предпочитани са основните цветове като: червено, бяло и черно. И нещо повече. Ако цветът е класически бял, черен, червен. Ако линията е права. Вашите нокти трябва да бъдат дълги, остри и да имат правилна форма. Като на истинска котка. Мъррр...

Във вграждането нещата стоят малко по-различно. Тенденциите ще са да се вграждат цветя, дантели, различни фигурки и други предимно флорални мотиви (които никога няма да излезнат от мода!). По отношение на декорациите се чувствайте свободни да използвате художественото си творчество. Не се страхувайте да експериментирате! Искате ли да опитате нещо, тогава го направете!

Както и преди, така и тази година ще е модерно да изглеждат ноктите да изглеждат естествени. За това ще ни помогне добрия стар френски маникюр. Да, той беше, е и най-вероятно ще остане все така популярен и често използван. Той придава допълнителен сексапил на вашите нокти! "Френча" тази есен, ще може да варира с различни аксесоари, като например кристали. Тези орнаменти по ноктите ще имитират скъпоценни камъни и за допринесат завършения блясък на перфектния маникюр. Те могат да бъдат различни цветове и различни по размер и форма. Просто оставете въображението си да работи! Ако имате някакви съмнения за маникюра, най-добрият вариант би бил един френски маникюр.

И за завършек пак да повторим, дами, не забравяйте, ноктите си - те със сигурност не са най-важното нещо в живота ви, но на много места те ще говорят вместо вас. Представете си какво може да кажат едни неподдържани и зле изгледжащи нокти. Така че, не забравяйте да се грижите за ноктите си и да се вслушвате в модните тенденции!

 


Реклама

Онлайн магазин Арт Нокти


Protected by Copyscape Online Plagiarism Tool