Ментетата не са на мода!

 


 
С всеки изминал ден се затвърждава фактът, че България се е превърнала в склад за стоки - ментета, които се разпределят към други европейски страни и най-вече заливат родния ни пазар. Подлъгани от „намаления” и „разпродажби”, хората масово си купуват евтини продукти от всякакви неизвестни търговци, без да се замислят какви могат да бъдат последиците за тяхното здраве. Обикновено тези търговци обясняват ниските цени с това, че стоката е била конфискувана на митница, че има малък транспортен дефект и всякакви други измислени истории. Замисляли ли сте се дали зад  вноса на стоката, която купувате са приложени необходимите документи и  сертификати, дали е осъществен някакъв контрол, и най-вече какъв? Преминала ли е през задължителните здравни тестове? Знаете ли, че 40% от козметиката в България е фалшива и незаконно внесена? А знаете ли, че в организма на всяка българка, която ползва козметика в продължение на една година, постъпват 2,5 кг. химически вещества, за чието влияние ние не знаем нищо, защото доверявайки се на „евтините” продукти, ние реално не знаем какво купуваме?

Нека разгледаме конкретно пазара на козметични продукти за нокти. И тук, разбира се, непрекъснато се появяват нови и нови продукти - ментета, които са с ниски цени, лошо качество и правят маникюра и ноктопластиката нетрайни.
Сухият брокат, който се продава от мнимите търговци не е фин, тъй като не е изработен специално за вграждане в нокти, и поради тази причина ноктопластиката се отваря по-бързо.
Мрежите и перата са от груба материя, предназначена за употреба в сферата на шивашките услуги. С тях ноктопластиката става прекалено дебела и не е естетически красива.
УВ лампите са с ниско качество, а мнимите търговци отказват да признаят повреди по гаранция, което ви вкарва в излишни допълнителни разходи. „Куфарните” търговци, които предлагат продуктите си чрез обяви изобщо не предлагат задължителните гаранции, макар и да ги обещават, защото целят бърза и еднократна печалба.  Лампите им са втора ръка - рециклирани, закупени за по 10-15$, в комплект с крушки ментета, които лесно се чупят, а вътре съдържат живак, който е опасен за здравето. Предлаганите гелове и лакове са евтини китайски ментета, които не са внесени легално, съответно не са минали през здравни проверки, нямат документи за произход, а тези, които ги внасят нямат представа какво е тяхното химическо съдържание. Не е никак случаен факта, че ХЕИ изисква един куп най-различни документи, с които се гарантира произход, състав, качество и безопасност при използване на продуктите.
Ще ви дадем един пример с лепенките “Sticks”, които Онлайн Магазин Арт Нокти пусна на пазара преди известно време, защото малко след това се появи техен аналог-менте, който не прилепва добре и не стои дълготрайно върху ноктите както оригинала. Дори беше използвано и копирано директно името “Sticks” от различните търговци, а това име бе създадено от нас, за да се вкара в каталога като нов.

Подобен проблем като при “Sticks” се среща и при хартиените еднократни форми за изграждане, които масово се предлагат на пазара. Тяхното лепило не е издържливо, отлепват се повреме на работа, а това влошава качеството на изграждането, защото формите често се разместват, а в момента, в който формите се свалят след изграждане, златното фолио остава под изградената дължина. Сами можете да си представите недоволството на клиента в този момент и да сте наясно, че този дефект може да се премахне само чрез изпилване с електрическа пила. Ами, ако нямате такава? А къде отива здравината, след като трябва да изпилите и отнемете от дебелината на свободния край.
Четките, които на външен вид са едно към едно с отигинала са с некачествени  косъмчета, които падат лесно и след няколко месеца ползване трябва да се подменят с нови, защото оплешивяват.
Основните фирми на пазара градят името си години наред, докато това не е приоритет на еднодневните и на куфарните търговци.


Вие можете да си направите изводите, а ние можем да ви дадем само един съвет: СТОЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ ПРОДУКТИТЕ - МЕНТЕ! По-добре първо спестете пари, а когато съберете достатъчно си купете оригинален продукт с доказан произход и му се наслаждавайте, така както ще се насладят и клиентите ви! Чрез евтината покупка на ментета може само да загубите клиенти, тъй като те могат да различат предлагате услуги на качествени и нискокачествени. С продукти менте няма как да се предложи качество! Не забравяйте най-важното - оригиналът няма да навреди на вашето здраве и на здравето на вашите клиенти! Всички клиенти на Онлайн Магазин Арт Нокти могат да закупят продукти на изключително ниски цени, за да се убедят в качеството им и да направят съпоставка между оригинал и менте. В заключение искаме да кажем, че не е важно да изберете нас, важното е да изберете оригинала, независимо от коя фирма е!

 

Банер

Реклама

Онлайн магазин Арт Нокти


Protected by Copyscape Online Plagiarism Tool