Как да нанесем гел-лак CACEE върху ноктите

Винаги се опитваме да направим нещо ново, по-удобно за носене, по-подходящо за ноктите, да ги направим да изглеждат стилно и модерно. Красиви ръце с поддържани ноктите са гаранция за привлекателен външен вид. Маникюрът може да бъде направен в дома ни или в салон. Прекарваме ценно време в нанасяне на красив лак за нокти вкъщи, но след няколко дни той започва да се лющи в краищата. Ако сте заети, работещи жени, едва ли разполагате с достатъчно свободно време, за да бъде изразходвано за прелакиране на ноктите ви. Решението на този проблеми ни дава козметичната индустрия като ни предлага ново откритие – гел лак за CACEE.


Гел-лак CACEE  е комбинация от лак и гел за нокти. За разлика от традиционните гелове е в шишенце за лак, а за разлика от традиционните лакове изсъхва напълно под УВ светлина в УВ лампа само за 2 минути.
Не се нуждае от допълнителна обработка като например пиленето след поставяне на гел. Лесен за прилагане и за премахване чрез разкисване в специален разтвор с аромат на портокал. Цветът ще издържи минимум 15 дни, дори месец без каквито и да е излющвания, надрасквания и избледняване на блясъка. Как можете да се сдобиете с него?
След като си направите обикновен маникюр, подгответе ноктите. Премахнете всички следи от омазняване, за да се задържи гел-лака максимално дълго време.

Можете да направите следната процедура:
1. Избутайте кожичките назад с метален, пластмасов или дървен избутвач.
Ако се налага изрежете кожичките.
2. Матирайте нокътната плочка съвсем леко и повърхностно с фина пила, за да премахнете омазняването.
3. Измийте ръцете, за да свалите остатъците прах или забършете всеки нокът с тампонче напоено със спирт.
4. Нанесете тънък слой УВ база CACEE.
5. Поставете ръката за 1-2 минути в 36W (ватова) УВ лампа, за да изсъхне.
6. Нанесете втори тънък слой от цвета гел-лак CACEE, който сте избрали измежду всички 32 цвята.
7. Поставете ръката за 1-2 минути в 36W (ватова) УВ лампа, за да изсъхне.
8. Ако желаете може да повторите цвета, но имайте предвид, че всички цветове имат достатъчно голяма плътност, която ви дава възможност за еднократно нанасяне. Ако все пак решите да нанесете повторно, ноктите няма да станат дебели, тъй като всеки слой се нанася изключително тънко.
9. Приложете топ лак CACEE в тънък слой и поставете отново ръката за 1-2 минути в УВ лампата.
10. Премахнете лепкавия остатък с течност за премахване на лепкав слой и хартиен тампон. Отстраняването на леплавият слой наподобява триене на лак. С него вашата процедура завършва, а на повърхността на ноктите се показва силен блясък.
11. Гел-лака се отстранява за постоянно или за поддръжка с течност за разкисване, която е със сладък аромат на портокал. Течността се просмуква във всеки цвят гел-лак след леко матиране на ноктите с фина пила. Нанася се малко количество течност върху малки памучени късчета или памучни тампони. Те се поставят върху всеки нокът и се увиват с обикновено кухненско фолио. Оставя се течността да подейства около 10-15 минути. Пръстите се развиват един по един и с помощта на избутвач се отстранява гел-лака. Лесно е!

 


Реклама

Онлайн магазин Арт Нокти


Protected by Copyscape Online Plagiarism Tool