Цветът на лака за нокти и настроението

Ако някой ден се събудите в добро настроение, и дори и есеният дъжд ви кара да се усмихвате и да ходите по улицата с желание да споделите радостта с останалите хора. То тогава идва въпроса как да покажете на всички, че имате добро настроение? Отговорът много прост - настроението ви просто ще придобие цвят!

Психолозите отдавна твърдят, че човешките емоции могат да бъдат идентифицирани с предпочитания от тях цвят. Когато сте в добро настроение може да бъдете забелязани с ярки цветове по дрехите ви, например, розови гумени ботуши или червен чадър, а в дъждовен ден ярко оранжев дъждобран. Но ако във вашия гардероб липсват дрехи, които да отговарят на емоционалноти ви настроение, то тогава ще ви помогне лака за нокти, защото да промените цвета на ноктите си е много по-лесно.Какво означава цвета на лака, избран интуитивно?

Червеният - маникюрът в червено отразява желанието да изживееш живота си в светлината на прожекторите, и в центъра на събитията. Това показва готовността на жените да приемат комплименти, да разбият сърцата на мъжете в любовта, да търсят и намерят ерогенните зони на мъжете. Този лак показва непримиримост! Пурпурното показва любов към живота, а кафявите нюанси - доверието в себе си.

Розовият лак за нокти е романтиката, тъй като това е цвета на любовта! Бледите нюанси на розово показват присъствието на щастлива любов в живота ви.

Лилавият лак пък показва желание да подчертаете своята индивидуалност.

Оранжевият лак е много добро настроение и желание да споделите с хората около вас позитивната енергия която притежавате. Този светъл, слънчев цвят едва ли ще може да помогне, но поне ще донесе усмивки на лицето ви!

Жълт лак - най-екзотичният. Този цвят показва желание за красота, с него искате да покажете най-добрата си страна. В тези случаи, яръкия цвят на лимона ще отрази предразположение към нестандартно мислене, а бледо жълтия стремежа ви за свобода.

Цветовете на доброто настроение и самочувствие е трудно да ги пропуснете. Но какво, ако сте в меланхолично настроение? Нюансите на дрехите и маникюра може да помогнат за разгадаване на проблема. Например, ако предпочитате черен цвят, това показва, чувство на самота, сивият цвят може да означава, умора и емоционално изтощение, и тъмно зелената и синята гама говорят за прекалено високите изисквания, които имате към себе си.

Но дори и да сте облечени в тъмни цветове не се разстройвайте! Тези цветовите предпочитания не говорят за стопроцентова депресия. Не е необходимо да се актуализирате гардероба - просто си купете лак за нокти - изберете най-ярките и най-весели цветове и всичко ще е тип-топ. И помнете, че не е толкова важно, какъв е цвета на лака ви, важното е да са поддържани ноктите ви!

 


Реклама

Онлайн магазин Арт Нокти


Protected by Copyscape Online Plagiarism Tool