Арт Нокти форум
януари 19, 2018, 01:52 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: УВ лампи, прахоуловители, парафинови вани и ел. пили на промо цени!
Цена на доставка около 3-7лв.!
Доставяме в цялата страна!
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 10
 11 
 -: юни 22, 2016, 07:15  
Започната от ani336 - Последна публикация от ani336
Здравейте! Последните 1-2 пъти, в които си правя гел лак, гелът ми по някаква причина не се изпича добре. Не е матиран, но не е и много лъскав и на допир го усещам недоизпечен. Продуктите, които ползвам не са много нови,не знам дали срокът им не е изтекъл, възможно ли проблемът да се дължи на това? Тъй като не съм много опитна реших да пиша в този форум и да ви попитам Smiley Извинявам се ако въпросите ми ви се сторят глупави,но наистина не мога да разреша проблема сама. Huh? Embarrassed

 12 
 -: май 20, 2016, 08:01  
Започната от shailo - Последна публикация от izii
Здравейте!
Аз съм нова в този форум и съм голяма мераклийка на тези гел лакове..Но тъй като още съм малка и не мога да се запиша на курс искам да ви попитам кои гелове са добри.Сега имам само база и топ гел лак на марката CHU JIE нещо такова Grin , но имам един проблем не знам дали е от тази марка гел или от нова,че не се лакирвам с цветни гел лакове а с обикновенни и след като изсъхне слагам топ гел лака на тази марка и след 1 седмица почва да се лющи и да се бели,също така и не използвам обезмаслител може ли да е и от това?  Embarrassed

 13 
 -: март 30, 2016, 04:02  
Започната от nanndi - Последна публикация от nanndi
За SNB мога само да кажа, че се цветовете се разкисват (свалят) малко трудно. Дотук е опита ми с двете марки  Smiley

 14 
 -: март 30, 2016, 04:00  
Започната от iveto - Последна публикация от nanndi
denni96, имате ли изкарано гел лак обучение?

 15 
 -: март 30, 2016, 12:38  
Започната от iveto - Последна публикация от denni96
Изпращам ти на лични!  Wink

Здравейте , бих искала да помоля ако може да ми изпрати и на мен някой на лично линк  , малко съм нова  Cheesy , четох всички коментари , доста ми помогнахте бих била благодарна ако ми изпратите някакви линкове и на мен аз за сега работя с Bluesky , но не мога да разбера кое правя грешно , че се случва на някой пръсти да се обели странно по малко и не зная на какво се дължи става въпрос на 1вата седмица. Бих се радвала ако ме снабди някой с информация и ми изпрати линковете на снабдителите  Huh?

 16 
 -: март 29, 2016, 01:54  
Започната от nanndi - Последна публикация от petiofi
Здравейте момичета,може ли малко помощ!Изкарах курса за маникюр към CND.Сега се колебая с коя марка гел лакове да започна.Мисля си или CND или SNB.Вие как мислите коя е по-добра.Педварително ви благодаря.

 17 
 -: март 23, 2016, 03:32  
Започната от nanndi - Последна публикация от Admin
9 ватовите лампи са много слаби за съвременните гел и гел лак продукти на пазара, който вече са за стягане в лед лампи. Опитайте с 3 минути в лампата и за гела и за ув топа, но може и да не стане. По принцип фирмата, от която сте си купила продуктите трябва да е описала на етикета времето за стягане, ако не им се обадете и ги попитайте. Успех!

 18 
 -: март 16, 2016, 03:56  
Започната от nanndi - Последна публикация от Ivi_baby
Здравейте ,
може ли някой да помогне в малко информация относно печенето на ноктите. Купих си UV лампа 9 W за домашна употреба, и знам че отнема повече време печенето с нея, но колко точно за гела, и колко време да пека UV top ?
Благодаря!

 19 
 -: октомври 04, 2015, 08:15  
Започната от Admin - Последна публикация от Admin
1 пакет домашна юфка
 сирене
 захар
 краве масло


В около 1,5 л вряща вода се изсипва пакетът юфка и се вари за около 3-4 минути, за да омекне. Добавя се малко краве масло. Поднася се топла, поръсена със захар и натрошено сирене.

 20 
 -: октомври 04, 2015, 07:58  
Започната от Admin - Последна публикация от Admin
1 консрева домати/1-1,5 кг пресни домати
1 малка глава лук
1 “гнездо“ фиде
30-40гграма краве масло
150 мл. прясно мляко
сол на вкус
1-2 щипки захар

 Накълцайте на дребно лука, което може да направите и с блендер/кухненски робот. Накълцаният лук, заедно с натрошеното на ситно фиде запържвате в маслото, докато фидето придобие златист цвят.

След това нарежете на дребни парченца доматите, или за да стане още по-лесно и бързо ги пасирайте в блендер/кухненски робот. Ако желаете вашата доматена супа да стане съвсем гладка и доматите, с които разполагате са меки, може да ги обелите от ципите.След като пасирате доматите ги смесете с фидето и лука.

 Тук е моменът да сложите сол на доматената супичка. И малко захар, за да не бъде много кисела. Накрая добавяте и млякото, което не трябва да е току-що излязло от хладилника, а да е леко затоплено, поне на стайна температура. И след само 15 мин варене имате чудесна  доматена крем-супа!

 Вместо мляко може да ползвате зеленчуков бульон, или пък да добавите просто вода. В последния случай,  доматената супа ще стане съвсем лека. За украса, а и за овкусяване на доматената крем-супа може да ползвате стръкче магданоз или пък няколко листенца босилек.

Страници: 1 [2] 3 4 ... 10
Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!